Bize Ulaşın
Size kapsamlı bir kişisel destek vermek için buradayız, böylelikle MyHeritage'in büyük bir kısmını başaracaksınız.
Yardıma hazır temsilcilerimiz 17 dilde sizlere destek temin etmektedirler.
Yardım Merkezini ziyaret edinBize mesaj yazın
Yardım merkeziBize yazın
Ücretsiz arayın
ÜlkeTelefon Numarasıİşlem saatleri
ABD +1 877 432 3135Pazardan Cumaya, sabah 9 - akşam 7 EST
Almanya +49 800 589 3922Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Avustralya +61 1800 731 768Pazardan Perşembeye, 17:00 - 07:00 AEDT & Cuma 17:00 - 01:00 AEDT
Avusturya +43 800 80 2582Pazardan Perşembeye, 07:00 - 21:00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Belçika +32 800 26 102Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Büyük Britanya +44 80 0098 8125Pazardan Perşembeye, 06:00 - 20:00 GMT & Cuma 06:00 - 14:00 GMT
Danimarka +45 808 201 32Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Fransa +33 8050 800 98Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Güney Afrika +27 800 980 785Pazardan Perşembeye, 08:00 - 22:00 SAST & Cuma 08:00 -16:00 SAST
Hollanda +31 (0) 800 24 00013Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Kanada +1 844 921 2230Pazartesiden Cumaya, sabah 9 - akşam 7 EST
Norveç +47 800 24 741Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Yeni Zelanda +64 (800) 995-069Pazardan Perşembeye, 19:00 - 09:00 NZDT & Cuma 19:00 - 03:00 NZDT
İrlanda +353 1800 817 330Pazardan Perşembeye, 06:00 - 20.00 GMT & Cuma 06:00 - 14:00 GMT
İspanya +34 900 838 969Pazardan Perşembeye, 07:00 - 21:00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
İsrail +972 1801 2222 99Pazardan Perşembeye, 08:00 - 22:00 IST & Cuma 08:00 - 16:00 IST
İsveç +46 20 889 289Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Diğer yerler +1-385-313-9758 *Pazardan Perşembeye, 06:00 - 20:00 GMT & Cuma 06:00 - 14:00 GMT

*Ücret uygulanabilir, detaylar için servis tedarikçisini arayın

ABD
Pazardan Cumaya, sabah 9 - akşam 7 EST
Almanya
Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Avustralya
Pazardan Perşembeye, 17:00 - 07:00 AEDT & Cuma 17:00 - 01:00 AEDT
Avusturya
Pazardan Perşembeye, 07:00 - 21:00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Belçika
Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Büyük Britanya
Pazardan Perşembeye, 06:00 - 20:00 GMT & Cuma 06:00 - 14:00 GMT
Danimarka
Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Fransa
Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Güney Afrika
Pazardan Perşembeye, 08:00 - 22:00 SAST & Cuma 08:00 -16:00 SAST
Hollanda
Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Kanada
Pazartesiden Cumaya, sabah 9 - akşam 7 EST
Norveç
Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Yeni Zelanda
Pazardan Perşembeye, 19:00 - 09:00 NZDT & Cuma 19:00 - 03:00 NZDT
İrlanda
Pazardan Perşembeye, 06:00 - 20.00 GMT & Cuma 06:00 - 14:00 GMT
İspanya
Pazardan Perşembeye, 07:00 - 21:00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
İsrail
Pazardan Perşembeye, 08:00 - 22:00 IST & Cuma 08:00 - 16:00 IST
İsveç
Pazardan Perşembeye, 07:00- 21.00 CET & Cuma 07:00 - 15:00 CET
Diğer yerler
Pazardan Perşembeye, 06:00 - 20:00 GMT & Cuma 06:00 - 14:00 GMT

*Ücret uygulanabilir, detaylar için servis tedarikçisini arayın